"Öğretmenlik Uygulaması II Dersini Üniversitemizden Alacak Öğrenciler"

“ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI-II” DERSİ BAŞVURULARI

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş merkezli depremin ülkemiz genelindeki etkileri, depremden etkilenen vatandaşlarımız ile öğrencilerimizin barınma durumları, sosyal koşullar ve sürdürülebilir öğretim süreçleri gibi faktörlerin değerlendirilmesi neticesinde 2022-2023 Eğitim ve öğretim yılı bahar dönemine mahsus olmak üzere Yükseköğretim kurumlarımızdaki Öğretmenlik/Rehberlik Uygulaması II dersini alan son sınıf öğrencileri, talep etmeleri halinde bu derse halihazırda bulundukları illerdeki üniversitelerde devam edebileceklerdir.

Üniversitemizden “Öğretmenlik Uygulaması II” dersini almak isteyen öğrenciler aşağıdaki belgelerle birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvuruda bulunabilirler.

1. Başvuru dilekçesi

2. Transkript

3. İkametgâh (Yerleşim yeri belgesi)

4. Kimlik Kartı/Nüfus Cüzdanı (Ön ve arka yüz kopyası)

Son Başvuru Tarihi:   03.03.2023 Saat 17:00

NOT: Daha önce başvuru yapanların ayrıca dilekçe vermesine gerek yoktur.

Dosya Adı
ogretmenlik_uygulamasi_dilekcesi.docx İndir Göster