2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Kontenjanları

Yatay Geçiş Başvuru İşlemleri Modülüne Yüklenecek Belgeler

-  Onaylı Not Durum Belgesi (Transkript): Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan alacağı, izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren onaylı belge (Edevlet üzerinden alınan ya da EBYS üzerinden alınan belgelerde doğrulama kodu bulunması halinde kabul edilir.)

-  Onaylı Öğrenci Belgesi: Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan alacağı onaylı belge (E-devlet üzerinden alınan ya da EBYS üzerinden alınan belgelerde doğrulama kodu bulunması halinde kabul edilir

-  ÖSYS puanını gösteren internet çıktısı.

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler

-  Ders içerikleri (Ders içeriklerinin onaysız olması halinde akademik birim, öğrencinin geldiği üniversitenin Ders Bilgi Paketinden ders içeriklerinin doğruluğunun/uygunluğunun teyidini yapar. Farklılık olması halinde öğrenci kayıt yaptırdıktan sonra bir hafta içerisinde onaylı ders içeriklerini getirmek zorundadır. Aksi takdirde muafiyet işlemi yapılmaz

-  Başvuru formunun çıktısı.

-  Geldikleri Üniversiteden alacakları yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge.

Posta / Kargo veya email ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

• Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi Yatay Geçiş Başvuru İşlemleri modülü kullanım kılavuzu için tıklayınız.

Başvuru , Yabancı Dil Yeterlik ve sonuçların ilanı içi Akademik Takvimi takip ediniz.

• Başvurular, Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi > Yatay Geçiş Başvuru İşlemleri modülü üzerinden online olarak yapılacaktır. Başvuru yapmak için tıklayınız.

• (Başvuru formunun yazıcıdan çıktısını almayı unutmayınız.)

Dosya Adı
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Kontenjanları.pdf İndir Göster