2019 Yurt Dışından Kabul Edilecek Öğrenci Kontenjanları (Quotas of Bachelor's Degree Programs for Students From Abroad in 2019)

Yunus Emre Enstitüsü Türkçe Öğretim Portalı için tıklayınız.

YÖS Sınavı Yapan Bazı Devlet Üniversiteleri

2019 Yurt Dışından Kabul Edilecek Öğrenci Kontenjanları (Quotas of Bachelor's Degree Programs for Students From Abroad in 2019)

Yalova Üniversitesi Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabulüne İlişkin Yönerge  (Yalova University Associate and Bachelor's Degree Foreign Students Admission Directive)

Yabancı Uyruklu Öğrencilerin İkamet İzinleri Hakkında Bilgi Notu

İkamet İzni Video (Residence Permit Video)

E-ikamet Başvurusu için tıklayınız!

2019 Yurt Dışından Kabul Edilecek Öğrenci Yerleştirme Sonuçları( Results of Bachelor's Degree Programs for Students From Abroad in 2019

Posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. (Applications made by post will not be considered.)

On line başvuru için tıkayınız. (Click here for online application.)

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ BAŞVURU TAKVİMİ

APPLICATION CALENDAR FOR FOREIGN STUDENTS

20.06.2019-12.07.2019

On line başvuru için tıkayınız. (Click here for online application.)

19.07.2019

Asil ve Yedek Adayların ilanı (ÖİDB’nın web sitesinde ilan edilecektir)

The Announcement of the Candidates found successful and substitues( It will be announced at http://oidb.yalova.edu.tr/)

29.07.2019-02.08.2019